Translate

dijous, 16 de març de 2017

AscensionImagineu com seria un llarg viatge a l'espai? Aquesta mini sèrie d'una sola temporada i composta de 6 episodis ens planteja tota una trama des del punt de vista d'una hipòtesi a partir de la rumorologia conspirativista dels anys de la carrera espacial. I si el govern dels EUA hagués enviat una nau a l'espai en un viatge de llarga durada en una nau preparada per ser habitada per humans al llarg de generacions senceres?

Malgrat és un compendi de sis episodis que no tenen més continuïtat, aquest producte s'ha de veure amb els ulls d'una persona amant dels petits relats que aporten una dosi de frescor amb una història que no té por de les conseqüències dels resultats de l'audiència. Sense por a la mort, aquesta minisèrie planteja una història que avança amb diversos girs sorprenents aliena a l'espectador i sense pensar amb ell. Quantes vegades ens hem imaginat una sèrie que li importés ben poc el resultat de l'audiència?

En un marc social mundial gravat per la carrera armamentista i la cursa espacial, als EUA de Kennedy un projecte espacial aconsegueix llançar a l'espai una nau amb centenars d'humans que tenen per endavant un viatge de centenars d'anys...

2 comentaris:

pons007 ha dit...

Certament que només siguin 6 capítols es un punt a favor, però les crítiques que he llegit no la deixen del tot bé, que ojo, tampoc la deixen malament

Xasar ha dit...

Hola @pons007 diria que no és una obra mestre però aporta aquella frescor de plantejar i avançar una trama de forma exponencial, cosa que amb les sèries d'ara de moda, TWD, GoT, l'únic que fan és plantejar-se els tempos per tal d'anar donant engrunes per enganxar les audiències al màxim.... A mi em va resultar curiosa! I gràcies a Netflix, és molt divertit descobrir productes com aquest! :)