Translate

dijous, 11 d’agost de 2016

Turbo Kid

Vaig acabar veient aquesta pel·lícula per recomanació gairebé anònima ja que sóc incapaç de recordar qui me'n va parlar. En tot cas, em va agradar descobrir un film que malgrat semblar de sèrie B, aportava diferents referències de la cultura audiovisual i narrativa dels anys 80. 

En un món apocalíptic, basat en l'any 1997 (un anys que les pel·lícules de ciència ficció usaven de forma habitual), un noi sobreviu sol amb la seva bici i els seus còmics. Tot de colors llampants es barregen amb la duresa d'un ambient industrial d'un món devastat per un cataclisme de pluja àcida i on l'aigua és un bé escàs. Es divertit veure com els personatges es mouen amb bici de forma ridícula i estranya. Alguna dosi de violència posen l'accent en la trama que al final es basa en noi adolescent coneix noia, noi ha de salvar noia, i lluitar contra un megalòman anomenat ni més ni menys que Zeus. 

La música és un dels altres elements que ajuden a fer d'aquesta pel·lícula un cant a una manera d'entendre la vida, els herois i el món.  En definitiva, sembla una barreja de los 'Bici Voladores' (BMX Bandits), amb Goonies, El Último Starfighter, entre d'altres pel·lícules mítiques dels anys 80.  Què us sembla?

1 comentari:

Anònim ha dit...

No l’he vist, i encara que no sembla molt dolenta moltes ganes de veure-la tampoc tinc perquè enganyar-nos.