Translate

dimecres, 25 de novembre de 2015

The One Punch Man

Tinc uns gustos particulars pel que fa a l'anime (o manga). Però quan vaig veure el primer episodi d'aquesta sèrie vaig convertir-me en un fan acèrrim! Per començar, l'opening ja és amb música metal (tenim sort els amants d'aquest gènere dels nipons i dels finesos que en són els seus grans baluards!), per continuar barreja manga amb un toc d'estil europeu (fent una comparació molt superficial, s'assembla aquells estils que imprimia Katsuhiro Otomo en les seves obres), en tercer lloc el sentit de l'humor. Després de 9 episodis vistos us la recomano amb totes les meves forces. L'única pega: ja sabeu com és aquest gènere, violència, lentitud i sovint psicodelisme amb plantejaments filosòfics ben abstractes! Uns handicaps que encara la fan més recomanable! 

Aquesta sèrie narra sobre les aventures d'una persona que un dia decideix que vol ser super heroi i dedica la seva vida i existència a ser-ho! 

Ja em direu què us sembla!


2 comentaris:

pons007 ha dit...

Vols fer el favor de mirar sèries una mica més mainstream que els altres poguem veure?

Xasar ha dit...

Hola @pons007, doncs és molt mainstream! S'ha fet molt famosa després de Attack on Titan!

Tot i això, ben aviat faré un post de The Las Ship, Quantico, Ballers i, qui saps, si em dignaré a veure Game of Shitting Trones...

;-)