Translate

dilluns, 28 de juliol de 2014

The Walking Dead 5


El proper 12 d'octubre s'estrena la cinquena temporada de The Walking Dead de AMC. Una sèrie que encara batalla per acaparar el primer lloc de la llista de més vistes només amb la competència ferotge de Game of Thrones -de HBO-. Si bé, l'any dóna per molt i les diferents sèries es reparteixen el calendari per tal de no fer-se massa competència les unes amb les altres.

Amb aquest tràiler presentada a la Comi Con de San Diego ens planteja una temporada més moguda, amb més acció i emoció. Esperem que d'una vegada per totes la sèrie super s'una vegada la seva mandra de quedar-se amb un guió previsible i avorrit i entomi la responsabilitat de ser l'única sèrie representant del gènere que s'ha posicionat en els primers llocs de les llistes generalistes de consum televisiu.

Llarga vida a l'herència de George A. Romero!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo només he vist la primera temporada. La segona temporada es millor? I les altres temporades son millors? quina puntuació posaries a cada temporada?

Xasar ha dit...

Bàsicament la primera té un 9. Planteja tot el què ha passat al món i els personatges interactuen amb més lògica si tenim en compte que estan vivint un apocalipsi... Però la segona és horrible, coincideix amb la vaga de guionistes i té un greu problema d'estructura i lògica. Pel que li poso un 3 i encara sóc gener´s. La Tercera té un bon plantejament però els diàlegs són lamentables, un 5 pelat. I la 4a se salva gràcies a certs personatges que es mengen a nivell interpretatiu la resta. pel que li poso un 6. Tot i això tenen un greu8 problema de guionistes. sense cap mena de dubte la primera és la millor. Els manats del gènere però el pots faltar la fidelitat amb el còmic i amb la manca de compromís dels guionistes per posar-se a la pell dels personatges...

Anònim ha dit...

Que bé que m'ho pintes xD
La primera em va agradar sobretot per la temàtica en si mateixa, però la vaig trobar plena d'incoherències. A part que encara estic traumatitzat perquè no van engegar el tanc! Jo volia veure el tanc en marxa! Quin sentit té posar un tanc allà al mig si no el fas servir, eh?! El principi de l'arma de Chéjov si us plau!

Xasar ha dit...

Molt fan de la teva reflexió... La pregunta és per què ni ho intenta? Ja que el greu problema de les sèries d'apocalipsi és que els guionistes mai es plantegen de veritat el què implica la supervivència. Ningú es queda tancat dins d'un tanc sense provar d'engegar-lo! Des de petit he estat molt fan de les imatges dels Panzers lluitant contra els mini tancs americans pel que veure un tanc rebenmtant zombies és molt demanar?