Translate

dijous, 6 de febrer de 2014

La mongeta màgica: Jack The Giant Slayer

Fa temps que vaig deixar d'emocionar-me amb segons quines notícies. Segurament, des que George Lucas anuncià ja fa anys i panys el rodatge dels 3 primers episodis d'Star Wars i veure a Jar Jar Binks com un dels resultats de tant menyspreu del creador cap al propi univers jedi... És per això que malgrat segueixo l'actualitat continc certes emocions. 

Quan van aunciar World War Z, gairebé m'emociono, i, per sort, no ho vaig fer ja que malgrat no ser un mal producte, de mitja pel·lícula cap al final és per oblidar. També, quan algún intrèpid decidí adaptar una de les meves novel·les preferides 'I'm a legend' gairebé certa emoció va recorrer el meu cos, sort però que no vaig deixà dominar-me ja que és de les poques pel·lícules que m'han portat a estar a punt d'abandonar la sala. 

Quan vaig veure que anunciaven l'adaptació de Jack el caça-gegants no em vaig immutar. I certament, ha estat una sorpresa agradable. El director Bryan Singer ens regala una aventura clàssica. Sense hipèrboles narratives tipus JJ Abrams que després resulten un 'bluf', sense més expectatives que les que realment genera... Al final el film  és una aventura, ben resolta amena i divertida. No us espereu una obra mestre, però si us agraden els contes i les aventures aquesta és una gran opció.