Translate

dimarts, 25 de febrer de 2014

Guardians of the Galaxy 2014

Sembla que Marvel està decidida a explotar al màxim els seus personatges, és per això que arriba la esperada Guardians of the Galaxy. Especialment per a un grup de seguidors que han vist en aquest primer tràiler certs tocs a Firefly. No vaig seguir massa aquesta saga però el cert és que el tràiler m'ha semblat interessant. Veurem, però, si el producte val al pena.

Em pregunto, però, per què Marvel demostra tanta capcitat d'adaptació de certes sagues i tanta incapacitat amb d'altres? Sóc un gran seguidor de Ghost Rider i la veritat és que le spel·lícules em produeixen vergonya aliena. I el mateix em passa amb Punisher, és demanar molt que algú aparti als idiotes com Nicolas Cage de productes que ni coneixen ni respecten? Tant costa fer un bon producte de quelcom com un motorista amb una calavera en flames o un assassí amb una calavera dibuixada al pit?2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni idea de com serà els guardians aquests, però això em recorda que fa temps que tinc Firefly en espera de ser vista, però mai em decideixo a fer el pas, i això que només son 14 capítols i la temàtica de la ciència ficció m'agrada

Xasar ha dit...

Doncs la sèrie Firefly està considerada una icona dins de les sèries de ciència ficció. De fet, deien que se situa en el western SCi-Fy, amb tocs de pistolers galàctics. Crec que tot són opinions però a mi em va encantar la pel·lícula monogràfica que es va presentar al festival de Sitges ja fa 8 o 9 anys enrere: Serenity. Una pel·lícula modesta, amb una banda sonora espectacular i una bona posada en escena malgrat els pocs recursos. Però una d'aquells films que estan dins de la meva selecció de vitals (una selecció amb molt poc criteri però basada en preceptes emocionals!) Molt recomanable!