Translate

divendres, 8 de novembre de 2013

Ender's Game: El Joc d'Ender assalta el cinema

Finalment ha arribat a la gran pantalla l'adaptació de la primera formidable novel·la de la famosa saga d'Orson Scott Card que ens situa l'any 2070 quan la humanitat lluita per la seva supervivència contra una raça extraterrestre. El món s'ha unit sota una aliança que governa el planeta i al mateix temps viu períodes de lluites internes pel poder. Enmig d'aquesta situació, un nen Andrew Ender Wiggin ha nascut per ser entrenat i per ocupar el seu lloc en la batalla contra els invasors. Però la seva batalla rau dins seu on els sentiments envers els seus germans s'enfronten... Us perdreu l'adaptació a la gran pantalla d'aquesta gran història?2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel meu gust està una mica sobrevalorat aquest llibre. A veure, es un bon llibre, es mereix un 7/10, però de ciència ficció n'hi ha un munt de bons. Bé, en part es cosa meva, no suporto gaire els nens en els llibres i menys en pel·lícules, però l'Ender es força tolerable. Si, suposo que l'aniré a veure, m'agrada veure les adaptacions dels llibres de ciència ficció.

Xasar ha dit...

Gràcies per compartir la teva opinió! Coincideixo que sovint mitifiquem certes obres, especialment de gèneres com la Ciència Ficció que el públic en general coneix només per obres concretes. Jo també aniré a veure la pel·lícula, per curiositat! I si ens vols recomanar cap llibre de ciència ficció no te n'estiguis!