Translate

dilluns, 28 d’octubre de 2013

A punt la nova pel·lícula de 'Els Jocs de la Fam: en flames'

La esperada segona part de la pel·lícula basada en les famoses novel·les ja està a al xarxa. En aquest film veurem com Katniss i Peeta no tenen temps de celebrar la seva victòria ja que són cridats a participar en l'edició especial del 75è aniversari dels Jocs de la Fam que reunirà a tots els guanyadors perquè s'enfrontin entre si. Aquí en teniu el tàriler, gaudiu-ne fins a la seva estrena el proper 22 de novembre.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

si els llibres ja em van semblar per canalla, imaginat la peli! Tot i així mentiria si et digués que no em van agradar els llibres...

Xasar ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari! Certament els llibres tenen un públic juvenil molt marcat! Però darrera de la història hi ha tota una trama que recorda aquella lluita contra la tirania pròpia de la ciència ficció dels anys 80 i que anava destinada a tots els públics. Mítiques històries com The Running Man, Battle Royale o 1984... Al final tots parlen de la lluita contra l'opressor i això em sembla que ens agrada a tots sentir, llegir o visualitzar històries èpiques! Salut!