Translate

dimecres, 13 de febrer de 2013

Confesso: he deixat de mirar The Walking Dead

Així és. Sóc honest i després de defensar a capa i espasa aquesta sèrie, de gaudir d'una primera temporada trepidant i d'aguantar de dues temporades i mitja de mediocritat ja puc confessar de forma oficial que he deixat de mirar aquesta sèrie. Les meves raons? Per exemple una segona temporada lamentable d'on només se salven dos o tres episodis i on els guionistes i productors juguen a fer-nos perdre temps; el tema de Sophie es podria haver resolt ràpidament, i els diàlegs interminables, episodis sencers per treure un zombie d'un pou, etc són indigeribles. Pel que fa a la tercera temporada tornen els tics lamentables de perdre temps, que si Rick es torna boig, que ara ens ataquen, que ara arriba un grup nou, que ara patim per si hem d'integrar o no aquest grup nou, ara un s'enfada i ara l'altre, que si un es perd, que si se'n perd un altre, que si al poblat de the Governator sembla que hi hagi menys gent que al desert del Gobi, els homes del Governator maten a un batalló sencer de l'exèrcit americà però no poden repel·lir l'atac del Rick i companyia que són quatre desgraciats amb granades de fum, que si mai ensenyen de què viuen, que si ara apreix un hort sencer al mig de la presó sense importar el pas del temps, la inversió de temps ni el què suposa un hort; i així una llarga llista de tòpics, prejudicis i incoherències dins d'un guió fet amb molt poca passió.

Em fa ràbia que menystinguin el nivell d'exigència dels freaks. Em fa ràbia que es pensin que poden retallar pressupost i ells fer guions expressament per perdre el temps i que els fans continuarem mirant la sèrie igualment. Senyors, que en  J. J. Abrams ens va regalar una llçó impagable amb LOST i és la següent: no aguantem ja incondicionalment cap sèrie de televisió perquè ens acabin enganyant, decebent i a sobre maltractant amb un producte de baixa qualitat. Ho sento, sóc freak, orgullós de ser-ho i amb uns nivells d'exigència ben alts. Així que si The Walking Dead vol dedicar-se a perdre temps, a fer episodis amb diàlegs lamentables, amb una trama avorrida i inconsistent, amb situacions que no són coherents amb la pròpia trama, que no comptin amb mi.

Sempre em quedaran els còmics originals, i altres productes de Zombies. De ben segur no hauran tingut tant èxit com aquesta sèrie, però no em deceben. I aixó, és el que compta. Així que adéu The Walking Dead, aquesta serà la teva última entrada al meu blog.