Translate

dimecres, 9 de gener de 2013

Pacific Rim: Robots i Monstres gegants!

Aquest nou any sembla que serà apoteòsic pel que fa a les estrenes de cinema de ciència ficció. Ja tenim a l'abast un seguit de tràilers que els que seguiu la meva pàgina a Facebook ja heu pogut veure. La nova proposta de M. Night Shyamalan, amb Will i Jaden Smith, After Earth; Oblivion amb Tom Cruise; la tercera entrega del ja afiançat Iron Man o la nova adoatpació de Robocop, amb una campanya viral impresionant darrere l'empresa fictícia i de la pel·lícula Omnicorp. Per cadascuna de les propostes hi podríem estar estona comentant, imaginant i deleitant els materials que ja existeixen per la xarxa. Però especialment m'ha cridat l'atenció una d'elles: Pacific Rim.

De petit solia llevar-me els dissabtes i diumenges ben d'hora, a les 7 del matí per veure els dibuixos animats que feien a Televisiód e Catalunya. Molts d'elles eren pel·lícules o sèries ambientades en mons futuristes amb robots, naus especials o monstres colossals. No solament parlo de Mazinger Z sinó també de Iron Man 28, Thunderbirds, Robotech, MASK o Transformers, entre d'altres.

És per això que al veure el tràiler de Pacific Rim, la nova pel·lícula de Guillermo del Toro, em vaig quedar completa i absolutament bocabadat. Així que sincerament crec que no us puc dir res més mireu aquestes imatges i ...