Translate

dilluns, 22 d’octubre de 2012

The Walkin Dead 3: Michonne

La Tercera temporada de The Walking Dead ha despertat de nou als fans. Uns fans infatigables que hem aguantat la segona temporada que sincerament és un dels fracassos més gran - de qualitat, no pas d'espectadors- de la història televisa temporada passada. Però els fans d'aquesta sèrie són sòlids. I per què? Doncs perquè molts són uns apassionats del còmic la obra original que ha inspirat el producte televisiu. també perquè els fans del gènere són pacients i portaven molt temps esperant un producte important al prime time televisiu. Potser perquè els zombieadictes hem hagut d'aguantar durant molt temps quedar arraconats com uns freaks o gènere secundari. Sigui com sigui la paciència dels fans té recompensa. La Tercera temporada que repeteix la formula de dos subtemporades dins de la tercera, que consten cadascun de 8 episodis, sembla haver donat un cop de timó als guions soporífers de la segona temporada. L'acció és un dels principals èxits del primer episodi, noves ubicacions i nous personatges. Tot i això no perdeu de vista un apunt important: la cançó 'cumbaià' que canten les filles de Hershel a la vora de la llar de foc és simptomàtica. Ens envia un avís clar que la manera de fer dels guionistes més conservadors, avorrits i pesats de TWD encara hi té cabuda. Sort que esperem explotin ben aviat el personatge de Michonne. Que pels que estigueu interessats en descobrir per què porta dos cadàvers amb ella podeu esperar-vos o veure el següent vídeo del còmic en anglès. Esperem doncs que aquesta temporada estigui a l'alçada de la trama original.

 

2 comentaris:

Lux Lisbon ha dit...

Crec que en situar-se dues accions haurien de dedicar un episodi sencer a Michonne i Andrea, en comptes d'aquells estranys minuts que van fer a la primera temporada...ja sabem que estan vives, així que ara crec que seria el moment que el 3r fos íntegrament d'elles.
Està clar, però, que com a mínim aquesta temporada és bastant millor que la segona....no puc oblidar la merda d'episodi de quan intenten treure al zombie obès del pou....i el Shane ja em cansaba massa....

Xasar ha dit...

Bàsicament MIchonne al Còmic és molt important. Però ja van avisar que la 3a temporada diferia bastant del còmic. Pel que segurament els guionistes han fet de les seves. El què més por fa és caure en búcles com va passar a la segona temporada i com bé dius, a episodis com el del pou que és lamentable.El problema és que el caràcter del Shane està reflexat en aquest canvi interior de Rick pel que té tics d'aquell pesat. En definitiva, necessitem veure més episodis i com bé tu dius, aprofundir amb Michonne i Andrea. De moment no ens han epxlicat res d'elles.