Translate

dimarts, 10 d’abril de 2012

Sant Jordi 2012 Recomanacions?


S'acosta de nou la Diada de Sant Jordi, un esdeveniment ben especial per a aqeulls que gaudim de la lectura. I també, per què no admetre-ho, un repte per aquells que ens resignem a comprar les quatre novetat de torn que ens presenten les editorials.

Si la Diada és especial i ens agrada compartir-la amb aquells que més estimem, per què no esforçar-se a regalar llibres especials encara que no siguin la novetat mé srecent? Si sou dels que us cansa que us diguin quin llibre comprar, dels que us agrada trobar un llibre especial per a cada persona i cada moment, si sou capaços de buscar llistes de noms, recomanacions, tot esperant trobar aquella guspira que us fa creure en quelcom diferent, teniu l'oportunitat de trobar en aquest blog les recomanacions de nabímia que són diferents, especials i pròpies en funció de gènere i edat.

És per això que us recomano buscar algun llibre que us insipiri... I és que si volem regalar a una persona estimada un llibre per què no esperar que aquest sigui especial i inspirador?