Translate

divendres, 2 de març de 2012

Feed de Grant, MiraContinuo immers a la temàtica zombie. De fet fa anys que he sentit una atracció per totes aquelles novel·les apocalíptiques. De fet des que vaig llegir de molt petit El dia dels Tríffids. Però enguany estic explorant les diverses opcions que el nou depertar comercial zombie dels darrers dos anys està gestant. Així he començat a afrontar Feed.

Cal dir que malgrat no m'identifico amb l'estil es una obra excepcional. Partint de la base que l'obra planetja un paral·lelisme brutal entre el món de la informació i el món zombie la narració arriba a tenir moments sublims on al final troben una dissecció de la societat de la informació i les noves tecnologies. Els zombies són un complement a un món que continua movent-se pel poder de la informació.

És per això que és una lectura més que recomanable. L'obra de Mira Grant dóna un tomb al gènere planetjant un nou escenari -sempre és difícil en un gènere sobreexplotat-. Així que si esteu disposats a acompanyar als germans Mason i a Buffy en el seu periple com a bloggers en un món apocalíptic on no solament s'ha de sobreiure als zombies sinó també a les infintes oportunitats de contraure la infecció, no us ho penseu més! Teniu per endavant una història àcida, amb tocs d'humor i molt dinàmica que de ben segur no us decebrà. I això, avui dia és tot un luxe!

1 comentari:

Xasar ha dit...

No us perdeu aquesta novel·la ja que un cop conlñosa, és de le smés intenses, intel·ligents i apasionants que es pot trobar en el panorama Zombie / apocalíptic. Sobretot perquè en el fons es tracta d'un assaig sobre la veritat, el periodisme i la comunicació. Una anàlissi molt útil si tenim en compte el món que ens envolta. Animeu-vos a llegir-la!