Translate

divendres, 29 d’abril de 2011

A "Dance with Dragons" està acabat! George RR Martin ho ha confirmat!


El cinquè llibre de la saga de "Canción de Hielo y Fuego" està llest. George RR Martin ha confirmat que ha enllestit el què serà el cinquè volum de la famosa saga que començà amb el tant alabat "Juego de Tronos". La seva editora també ha difós aquesta notícia i apunta a que el 12 de juliol el llibre sortirà d'imprempta per distribuir-se a les tendes.

El mateix autor ha difós una imatge de King Kong abatut en la famosa pel·lícula del mateix nom del 1976. Amb aquesta metàfora descriu el què ha estat la gestaciód 'aquest cinquè volum que veurà la llum sis anys després de la publicació de la última entrega "Festín de Cuervos".

L'odissea d'aquesta saga es remonta 15 anys enrere, quan als EUA va apareixer la primera part titulada Game of Thrones i que enguany HBO n'ha estrenat la sèrie als EUA amb un improtant èxit d'espectadors. Un fet que s'espera repetir amb la seva estrena al Canal + el proper 9 de maig i que ha propiciat que la cadena americana ja anuniï la contractació de la segona temporada que adaptarà "Choque de Reyes".

Esperem que l'editorial Gigamesh no faci esperar massa als fans que devorem els seus llibres en castellà. Si no per als atrevits queda la versió original que segon l'opinió de molts és insustituïble ja que en anglès diuen que els matisos i l'èpica de la narració són encara més espectaculars.