Translate

dilluns, 7 de febrer de 2011

Walking Dead a l'Octubre de 2011 i Telecinco en compra els drets...

Sembla que les notícies de la sèrie d¡èxit mundial d'AMC s'arremolinen frenèticament al llarg d'Internet. Mentre s'ha fet públic que gràcies a AVALON la primera temporada de la sèrie es comercialitzarà en DVD i Blue-Ray el mes de març de 2011; també s'ha fet públic que la segona temporada de la sèrie estarà llesta per a la seva emissió l'octubre d'aquest any; si bé resta pendent que FOX continuï amb la seva política d'estrena simultània a nivell mundial un fet que en podria avançar l'emissió a les plataformes de pagament, ja que a l'octubre és La Sexta qui ja preten emetre en obert la segona temprada.

Per altra banda, FOX ha fet pública la venda dels drets de la sèrie de televisió a diferents païssos i pel que sembla a l'Estat és Telecinco qui n'ha comprat aquest drets per rodar la seva pròpia versió espanyola de Zombies... És una llàstima que cap productora catalana hagi adquirit els drets i més amb la tradició ZOMBIE que circula pel nostre país. D'aquesta manera no cal confiar gaire en el producte de TELE 5 ja que són experts en destrossar bons guions o bones idees per fer productes lamentables com la tanta recent En Tierra de Lobos, entre d'altres "bòdrios".

D'aquesta manera, esperarem la segona temporada d'aquesta gran adaptació del còmic escrit per Robert Kirkman i publicat als EUA per Image comics des de 2003. A l'Estat i, solament en castellà per desgràcia, l'edició rau en mans de Planeta de Agostini des del 2005 en el què s'ha de dir que és una edició ben acurada.