Translate

divendres, 30 d’abril de 2010

Iron Man 2: els super herois són part de nosaltres

Avui s'estrena la segona part de la tant aclamada Iron Man. Una pel·lícula que evoca a aquells super herois que sense poders s'havien de posar a l'alçada d'aquells éssers mutants o sobrehumans. Així Iron Man va néixer valent-se de l'enginy humà que dóna lloc a una super armadura que lluirà un playboy a la deriva com Tony Stark. Un personatge a qui la pel·lícula ha exagerat tics passats de rosca en comparació amb les picades d'ullet que apareixen subtilment als còmics. La segona part compta amb altres estrelles que acompanyen a Robert Downey Jr., com és el cas de Mickey Rourke o Scarlett Johansson. D'aquesta manera s'estrena un film esperat mentre els rumors d'altres pel·lícules de la gran factoria Marvel es remouen. Estem a l'espera de Thor que sembla ser que serà dirigida per Kenneth Branaghi i de "Capitan America" que explicarà els inicis d'aquest super heroi fill de la Guerra Freda. Estarem a l'espera dels avenços d'aquesta aventura.

Sembla que aquest fil de pel·lícules són la culminació gairebé d'una ansietat. Enguany persones de generacions diverses que han viscut, més aviat crescut, amb el món dels còmics gaudeixen al veure els seus personatges cobrar vida a la pantalla gran. I, sobretot, cal dir-ho, poder comprovar els seus poders flirtejar amb la "realitat" caduca que ofereix el cinema. Al voltant d'aquestes pel·lícules petits i grans trobem part d'aquells herois que hem admirat, d'aquelles aventures que al cap i a la fi ens parlen de valor, de ser diferents i de tantes altres emocions que es repeteixen cíclicament al procés de creixement de les persones.

I mentre aquesta estrena ens aclapara tenim l'oportunitat d'anar escalfant motors ja que en una setmana podrem gaudir de la 28a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Aquest esdeveniment se celebrarà del 6 al 9 de maig al Palau 8 del recinte de la Fira de Barcelona. No us podeu perdre l'oportunitat de passejar entre la varietat d'articles que ofereix aquest certament així com de la possibilitat de viure un ambient construït a base de traços de llapis i vinyetes de diàlegs!