Translate

dilluns, 20 d’octubre de 2008

Biblioteca Can Butjosa i Fundació Creixem Llegint

El món dels follets i la màgia ha aconseguit consolidar un altre portal. El passat dissabte 18 d'octubre es va presentar a la Biblioteca Can Butjosa la Fundació Creixem llegint apadrinada pels escriptors Rosa Regàs i Gustavo Martín Garzo, l'alcalde de Parets del Vallés Joan Seguer, la directora de la Biblioteca Mercè Escardó, la ex Cap del Servei de Biblioteques Carme Camps així com representants de la UNESCO de Catalunya i tants d'altres fidels amics de la Biblioteca. No hi podia faltar al representació màgica amb el meu col·lega el follet de la biblioteca que es va mostrar més esquerp que la resta.

La jornada va ser inovlidable ja que per fer oficial aquesta fundació que l'objectiu de consolidar la difusió de la lectura com eina de creixement i integració en el procés de creixement tant físic com espiritual, es va presentar el documental La caixa màgica d'Adrenaline Films, que va obrir la porta a un món ple de sensacions i emcions al voltant de l'univers de la Biblioteca de Can Butjosa i que tenia com a protagonista als petits i grans que han crescut amb aquesta biblioteca.

Així que ja ho sabeu, si voleu trobar un lloc on el llindar del vostre món es difumini amb el de tants d'altres, no ho dubteu aquesta és la vostra Biblioteca.